Tika:)
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
!Nézz körbe!
     
Milyen idő van?

Kis Hőtérkép
Kis Hőtérkép Magyarországról

     
:)
     
Mások oldalai
     
Ölelés

Az ölelés:

 

-jól esik

-pozizív energiával tölt fel

-elüzi a magányt

-segít legyözni a félelmet

-utat nyit az érzéseknek

-fokozza az önbizalmat

-önzetlenségre nevel

-lassítja az öregedést

-segít az étvágy fékezésében

-és egyszerüen szeretjük..:)

 

     
Mennyi az idő?


     
Szerelem
     
Teddy
     
Ez+az...:)
     
Boldog Névnapot!!!
     
KISS
     
Szerelem

"Ki azt mondja: "imád",
Sose hidd el szavát.
Ki azt mondja: "szeret",
Talán igaz lehet.
De az aki rád néz, hallgat,
Nem beszél és nem szavalgat,
Annak add egész életed,

 

     
Minen ás dolog..
     
Yeeeah!!
     
Bolondok Napja
     
Idézet

Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,

ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,

ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,

ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és

ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."

     
Csókról
     
Flört & Szex
     
Kutyik
     
!!!NYÁR!!!
     
Versike

     
♥Pusszka♥
     
Ilyen-olyan idézet
     
Pár tánc fajta
     
Egérkövi
     
Hányan vagytok jelenleg itt!?!
látotagó olvassa a lapot.
     
Játékok
     

!!Party ajánló!!
Programajánló
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
♥Sokadik 1.éjszak♥a

Sokadik első éjszaka
Színleljünk tökétetes szeretőt?

Minden eldől az első éjszakán? Ha erős is a vonzás, lehetetlenség megjósolni, működik-e. Még nem ismerjük a másikat. Még mi magunk sem vagyunk biztosak magunkban. Adjuk önmagunkat ahelyett, hogy megpróbáljuk a tökéletes szeretőt eljátszani.

Az első éjszaka mindig különleges, de rendkívül kényes is. Nem mindegy, ki hogyan viselkedik. És egyáltalán, melyik viselkedési mód a megfelelő? Legyünk szendék, vegyük szűzleányosra a formát? Vagy éppen ellenkezőleg, legyünk tüzesek? Válasszuk inkább a szexistennő szerepét? Megannyi kérdés, amire sajnos nincs egyetlen üdvözítően jó válasz. Nincs általános szabály, mert minden nő és minden férfi más. És persze különböző a kapcsolatuk természete is.
Az első szeretkezés egyfajta teszt is, hiszen egészen új, izgalmas oldaláról ismerjük meg a másikat. Arra azonban figyeljünk, hogy ebben a tesztben ne legyünk maximalisták, ne helyezzük túlságosan magasra a mércét. Ellenkező esetben a párunk kényelmetlenül érezheti magát, görcsölni kezd, a mindenáron való megfelelésre koncentrál. Pedig a férfiaknak nagyon fontos, hogy eljuttassák a gyönyörig kedvesüket. Az első alkalom nem vizsgaelőadás, ez még csak a keresésről, az ismerkedésről szól. Arról, hogy merre fejlődik a kapcsolatunk. Ha már akkor a tökéletességet várjuk, biztosan csalódni fogunk. Ha viszont ösztöneinket, a belső hangot, vágyainkat követjük, feloldódhatunk a pillanatban. Nyugodtan bízzuk magunkat a férfira, aki ezért hálás és odaadó lesz.

A jótékony

Lényege: Eldönti, hogy mindent megtesz, amire a férfi vágyik. Szeme sem rebben, ha bármire kérik, aláveti magát a férfi akaratának. Legyen ő a dzsungel királya, az éjszaka ördöge.
Előnye: A szexben a férfi hódít, a nő pedig el- és befogad. Ezzel a technikával ön maga lehet az elfogadás. A férfi úgy érzi magát, mint egy pasa a hárem legodaadóbb asszonyával. Kiteljesedik férfiúi szerepében, és ezért hálás is lesz.
Veszélye: Csak megszokássá ne váljon! A szex közös játék, nem pedig monológ. Ha a szerepek nem változnak, egysíkúvá, megalázóvá, kellemetlenné válhat. Nagyanyáink nem azért égették el a melltartójukat, hogy mi ismét belemenjünk az ilyen kiszolgáltatott szexbe.
Kinek ajánlott? Azoknak, akik bevállalósak. Akik valóban kíváncsiak arra, hogy mire vágyik a férfi. Akik a kedvükért és az örömszerzésért elég sok mindenre képesek. De ajánljuk azoknak is, akik szeretnek játszani a szerepekkel, tudnak irányítani, de elfogadják azt is, ha őket irányítják. Egy ilyen első éjszakát még azzal a férfival is el lehet játszani, akit régóta és jól ismerünk.


 

A tapasztalt

Lényege: Megmutatja, hogy a tapasztalt nő nemcsak kívánatos, de belevaló is. Megmutatja, hogy ő a legjobb az egész galaxisban. Huncut – vagy inkább malac – szavakat suttog a férfi fülébe, a Káma Szútra legbonyolultabb figuráit javasolja, és elárulja azt is, hogy az éjjeliszekrényében 18 éven felülieknek való játékszerek lapulnak. Amikor szenvedélyesen egymásra találtak, nem engedi lankadni a társát: azonnal újrakezdést követel!
Előnye: Ha hasonló profival van dolga, felejthetetlen éjszakában lesz része. A legizgalmasabb és legkülönlegesebb pozíciók ismeretében gyönyöre is határtalan lehet. Az élvezetek mellett újabb tapasztalatot is nyer.
Veszélye: Az érzékenyebb, félénkebb férfiakat (vigyázat, legalább a 80 százalékuk az!!!!) megrémisztheti. Egy férfinak éreznie kell, hogy ura a helyzetnek. Ha teljesen a nő uralja a terepet, a férfi sebezhetővé válik, érzi, hogy meg kell felelnie, de mivel talajt veszített, majdnem biztos a kudarc.
Kinek ajánlott? Azoknak, akik nem gyermekeik atyját keresik a férfiban, hanem egyszerűen csak kalandra, szórakozásra vágynak. Esetleg azoknak, akik úgy gondolják, hogy a szex a kapcsolat alapja, és olyan párt keresnek, aki hasonlóan tapasztalt, mint ő. Hiszen ez a kapcsolat a testről szól elsősorban.

Az álszent

Lényege: Úgy tesz, mintha új partnere lenne az első. Mintha előtte nem is élt volna, és arra vár, hogy ez a férfi mutassa meg, mennyire csodálatos is a szerelem. Sikongat, ahogy a férfi a bőréhez ér, és szépen kéri, hogy hosszan és finoman készüljenek fel a tényleges találkozásra. Ezek után persze leoltja a villanyt… mert míg el nem felejtjük: félénk is.
Előnye: Jó előre bebiztosítja magát. Azzal, hogy említést sem tesz korábbi kapcsolatairól, kalandjairól, a férfit nem zavarják a riválisok. Tudja, hogy a nő bízik benne, felnéz rá, ráadásul elhitette vele, hogy ő vezeti az eseményeket.
Veszélye: Talán unatkozni fog… A férfiak ugyanis túl gyakran találkoznak a női passzivitással, olyan hölgyekkel, akik csak elnyúlnak az ágyon, lehunyják szemüket, és a férfira bíznak mindent. Ráadásul semmi jelét sem adják annak, hogy élvezik az együttlétet.
Kinek ajánlott? Azoknak, akik nem hisznek a szex mindenhatóságában, akik úgy gondolják, hogy más is van egy pár életében (hobbi, barátok, beszélgetés…). Azoknak, akik megnyugtató, biztos férfit keresnek egy hosszan tartó, békés kapcsolatra.


 

A mindent akaró

Lényege: Nem tudhatja, hogy az első éjszaka után mikor hívja majd újra, így elhatározza, hogy a saját öröme és gyönyöre most a legfontosabb. Azokat a pozíciókat ajánlja partnerének,
melyeket a leginkább kedvel. Vezeti a férfit, hogy kiteljesedhessen a gyönyörben.
Előnye: Biztos lehet abban, hogy kellemesen telik az éjszakája. Első alkalommal leginkább saját fantáziánk tárgyával szerelmeskedünk. Nem ismerjük, tehát felruházzuk azokkal a tulajdonságokkal, amiket elképzeltünk róla. Ilyenkor vagyunk a legodaadóbbak, hiszen nem akarunk megfelelni: egyszerűen elengedjük magunkat.
Veszélye: Túlságosan önzőnek találhatja önt, azt hiheti, ő csak a vágy kielégítésének eszköze. Minél inkább saját gyönyörünket kergetjük, annál nagyobb a veszélye annak, hogy csalódás ér majd minket.
Kinek ajánlott? Azoknak, akik kedvelik az egy éjszakás kalandokat. Azoknak, akiknek elegük van abból, hogy a férfiak irányítanak. És azoknak is, akik azt gondolják, hogy az ember önmagának teheti a legjobbat.


 

A visszafogott

Lényege: Ha nem lépünk, a másik lép. Ha nem akarjuk mi megszerezni, megszerez majd ő minket. Ez volt a nagyi trükkje is: minél tovább váratjuk a férfit, annál jobban felcsigázzuk. Akár úgy is, ha néhány éjszakán át csak a karjaiban fekszünk, és nem teszünk semmit.
Előnye: Ebben a felgyorsult világban, ahol mindenki csak szerezni akar, és hisztérikusan keresi a szex örömeit, ahol a nők szinte mindenre képesek azért, hogy a férfi kedvére tegyenek, ezzel a hozzáállással kis romantikát visz a kapcsolatba. Emlékszik még Trisztánra és Izoldára, Rómeóra és Júliára, akiket a távolság ugyan elválasztott, mégis bizonyították szerelmüket? A várakozás felajz…
Veszélye: Ha csak bizonyságot akar szerezni a férfi állhatatosságáról, ne tegye! A szerelem nem szerződés, és nem is kötelezettség. Az sem garancia a kapcsolat folytatására, hogy csak holnap vagy holnapután adja oda magát.
Kinek ajánlott? Azoknak, akiknek a feloldódáshoz szükségük van némi időre. Azoknak, akik szeretik az erotikus játszadozásokat, a hosszú előjátékot. Mert az aktus elodázása még nem jelenti a cirógatás, becézgetés elutasítását…

     
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
HALI!!
     
Ide írjatok!!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Szavazz!!!!Csak 1 katt!!:)
Itt az ideje, hogy gondolkodjatok el rajta ...:)
Mit fogsz csinálni a nyár folyamán?

Bulizok 1000-el:)
Dolgozok egész nyáron:(
Otthon ülök és pihenek
Külföldre utazok:)
Belföldön utazok vhova
Balaton...ez egyértelmű:)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
!!!!!!!!

Szijasztok!!!

Adjatok ötleteket légyszke hogy mivel lehetne jóbbá és változatosabbá tenni az oldalt,ami neketek is bejön!Írjátok meg a chatbe vagy írjatok e-mailt a sdetti@citromail.hu-ra!

Köcc pussza:)

 

     
Ennyien jártak itt!
Indulás: 2006-02-13
     
::::)
     
Viccek:):)
     
Csoóok
     
!SZiJASZTOK!
     
PeAcE
     
ÉrDeKeSsÉgEk
     
Egy pár dolog a sulihoz
     
Nektek!!
     
Mindenféle Teszt
     
Punk mókuci
     
....

Csalódni kell, hogy bolodog lehess,

Gyűlölni,hogy újra szeress.Kell tudni kacagni,sírni.

Valakit megunni és visszahívni.

Csalódni kell sokszor,ezerszer,hogy boldog lehess,

csak egyetlen egyszer!!

     
Pár újabb cucc:)
     
SOK horoszkóp
     
Céép idézet!

Ha valakit nagyon szerettél,
elfelejteni nem fogod.
Helyébe más jön, de őt már szeretni
úgy soha nem tudod.
S ha az a valaki is némán s
öntudatlanul a szivedbe váj,
scak akkor jössz rá igazán,
hogy számodra a szerelem már fáj.
a lelked darabokra tört,
akár egy üvegpohár,
és megragasztani senki nem tudja már....

     
Csibi
     
A....
     
Kicsit gondizz el rajta!

"Mindig azt mondd amire gondolsz! Ha szeretsz valakit, mondd meg neki, ne félj kifejteni önmagad! Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra, mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lesz!"

     
Mosoly:)és mi:)
     

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról