Tika:)
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
!Nézz körbe!
     
Milyen idő van?

Kis Hőtérkép
Kis Hőtérkép Magyarországról

     
:)
     
Mások oldalai
     
Ölelés

Az ölelés:

 

-jól esik

-pozizív energiával tölt fel

-elüzi a magányt

-segít legyözni a félelmet

-utat nyit az érzéseknek

-fokozza az önbizalmat

-önzetlenségre nevel

-lassítja az öregedést

-segít az étvágy fékezésében

-és egyszerüen szeretjük..:)

 

     
Mennyi az idő?


     
Szerelem
     
Teddy
     
Ez+az...:)
     
Boldog Névnapot!!!
     
KISS
     
Szerelem

"Ki azt mondja: "imád",
Sose hidd el szavát.
Ki azt mondja: "szeret",
Talán igaz lehet.
De az aki rád néz, hallgat,
Nem beszél és nem szavalgat,
Annak add egész életed,

 

     
Minen ás dolog..
     
Yeeeah!!
     
Bolondok Napja
     
Idézet

Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,

ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,

ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,

ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és

ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."

     
Csókról
     
Flört & Szex
     
Kutyik
     
!!!NYÁR!!!
     
Versike

     
♥Pusszka♥
     
Ilyen-olyan idézet
     
Pár tánc fajta
     
Egérkövi
     
Hányan vagytok jelenleg itt!?!
látotagó olvassa a lapot.
     
Játékok
     

!!Party ajánló!!
Programajánló
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
MIről árulkodnak a mobilszámok???

Egy kis matek! Írd fel az egésztelefonszámot (az összes előhívószámmal együtt) egy darab papírra. Add össze a jegyeket egészen addig, míg egyjegyű szám nem marad. Itt egy példa: 06 70 1234 567
0+6+7+0+1+2+3+4+5+6+7 = 41 = 4+1 = 5
Az ehhez a telefonszámhoz tartozó számmisztikai szám tehát az 5.

 

1.

Lányoknak: A határozott
Öntudatos, kreatív és független lányként csak azért van szükséged telefonra, hogy megbeszélj egy találkozót, vagy megtudd, melyek a legújabb események a városban. Számodra a mobil egy használható eszköz a cél érdekében. Nem hagyod, hogy folyamatos csengéssel terrorizáljanak, így ha fontos randid van, vagy ha egyszerűen nem akarod, hogy zavarjanak, kikapcsolod.

Fiúknak: A bulizós
Óriási a mozgásvágya és a vállalkozó kedve. A mobilja segítségével szervezi meglehetősen mozgalmas szabadidejét. Általában ő a hangadó a haverjai között, hiszen energiája mindenkit magával ragad. Viszont elmondható róla, hogy nem fecseg órákig a telefonján. Tudja, mit akar, és azt is, hogyan szerezheti meg, így gyorsan a tárgyra tér. Amúgy ez utóbbi igaz a flörtölési stílusára is.


2.

Lányoknak: A romantikus
Veled órákig lehet telefonálni, hiszen segítőkész vagy, nagy a beleérző képességed, és figyelmesen tudod hallgatni a másikat. Számodra nagyon fontos a barátság, az érzelmek, a romantika és a szerelem. Mindemellett könnyű megbántani, és néha elég féltékeny vagy. Te magad ritkán veszed át a kezdeményezést, de minden hívásnak és SMS-nek nagyon örülsz.
Fiúknak: A gavallér
Őt már a telefoncsengéséről fel lehet ismerni. Az is valószínűleg annyira muzikális és romantikus, mint ő maga. Ez a fickó egyébként is nagyon érzékeny és jó szándékú, de néha túl kényelmes, már-már lusta. A barátnőjével hosszú és gyengéd telefonbeszélgetéseket bonyolít le, a lényeg, hogy közben elnyújtózzon a kanapén.


3.

Lányoknak: A divatdiktátor
Egy ilyen divatos, trendi lány számára az élet mobil nélkül elképzelhetetlen lenne. Elválaszthatatlanok vagytok. A pikáns SMS-eket nélkülöző flört számodra nem is olyan érdekes, és egyébként is, neked mindig tudnod kell, mi zajlik a haveri társaságodban. Veled élvezet a telefonálás, mert jó hangulatban lelőhetetlen vagy, és bárkit fel tudsz vidítani néhány vicces sztorival.

Fiúknak: A nagymenő
Ha nem tették volna meg már korábban helyette, akkor most biztosan ez a fickó találná fel a telefont. Humoros, okos és nyitott. De a mobilja nélkül félkarú óriás lenne. Hogyan tudna akkor egy időben találkozni a haverjaival, SMS-ezni egy helyes lánnyal, megnézni az e-mailjeit, és hogyan lehetne a világ többi része bármikor elérhető számára?


4.

Lányoknak: A megbízható
Eszes, de kicsit önfejű lányként neked a mobil egy hasznos tárgy. Nem több, és nem kevesebb. A mobil szerinted praktikus, a szín, a forma vagy a márka mindegy. Sokkal fontosabb számodra a funkcionalitás, és biztosan ismered a legolcsóbb tarifákat. De ha az imádottaddal vagy a barátnőddel telefonálsz, nem számítanak a forintok, hiszen számukra mindig elérhető vagy.

Fiúknak: A tervező
A vele folytatott beszélgetés elég rövid, hiszen a 4-es számhoz tartozó visszafogott fiú ügyel a költségekre. De éppen ezért nagyon megbízható. Ha megígéri, hogy pontban 10-kor felhív, akkor azt meg is teszi, és ha randit beszélsz meg vele, akkor biztos lehetsz abban, hogy pontos lesz. A telefonján szervezi meg a randijait, de a beszélgetéseket inkább szemtől szemben intézi.


5.

Lányoknak: A szabadságszerető
A szabadság és a függetlenség neked, mint kalandvágyó lánynak, mindennél fontosabb. Nem utolsósorban ezért is szereted annyira a mobilodat. Általánosságban szívesen telefonálsz, de a kötetlenség alapvető dolog számodra. Ezért bizony egyre gyakrabban előfordul, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül kikapcsolod a telefonodat, és se a barátaid, se a kedvesed nem tud elérni egész nap. Ezzel többször felbosszantod őket.

Fiúknak: A kalandvágyó
Ez a fickó imádja a pörgést, nagyon aktív, és folyton úton van. És az ő kedves, általában színes és vicces mobilja is mindig vele van. Kedveli a változatosságot, ismer vagy ezer embert, de csak keveseket hív fel, hiszen ehhez túlságosan elfoglalt. Ám akinek sikerül elkapni a grabancát, annak rengeteg vidámságban lesz része, és nem panaszkodik unalomra.

6.

Lányoknak: A jótét lélek
Szeretnivaló és segítőkész lányként örökké nyitva van a füled mások problémáira, és mindenkivel nagyon jól kijössz. Hogy folyamatosan elérhessenek a barátaid, állandóan nálad van a mobilod, gyakran még éjszaka sem kapcsolod ki. A haverok mellett persze a barátod is felhívhat ilyenkor, és ezt semmiképpen sem szeretnéd elszalasztani, hiszen a szerelem számodra óriási jelentőséggel bír.

Fiúknak: A szeretnivaló
Ez a romantikus és nagyvonalú fiú nagyon kedves és érzelmes. De azért elég félénk és önfejű is. A telefonban gyakran bizonytalannak hangozhat, és az üzenetrögzítőre sem szeret rábeszélni. Viszont nagyon jó hallgatóság. Ha például nem tudsz elaludni éjjel, hívd fel, nem fog rád megharagudni. Jó ha tudod: semmit sem szeret jobban, mint a szép és romantikus SMS-eket.


7.

Lányoknak: A titokzatos
Aki ismeri a telefonszámodat, az nagyon megbecsülheti magát, mert csak keveseknek adod meg az elérhetőségedet. A barátságban és a szerelemben mély érzelmekre vagy képes, a telefonban általában mégis visszafogottnak hangzol. Kevesled ilyenkor a személyes kontaktust. Mivel érdeklődsz a misztikus dolgok iránt, a számok titokzatos jelentése is érdekel. Lehetséges, hogy a mobilszámodat is belső sugallatra választottad ki.

Fiúknak: A mély érzésű
Erre a fiúra igaz: lassú víz partot mos. Vele általában nem könnyű telefonálni, mert ő bizony nem mond sokat. De pontosan odafigyel minden szavadra, és sokat gondolkodik közben. Ha találsz egy olyan témát, ami igazán érdekli, kiderül, mennyire okos. Ha szerelmes, akkor sikerülhet túllépnie a visszafogottságán. Olyankor még a telefonba is becéző szavakat suttog.


8.

Lányoknak: A szupercsaj
Eszméletlen kisugárzásod és erős személyiséged van, ami a telefonon is „átjön”. Szívesen telefonálsz, de általában megvan rá az okod, és érted a módját annak is, hogy rávedd a másik felet: ő hívjon fel téged. Számodra teljesen magától értetődő, hogy van egy csillogó, lehetőleg ezüstszínű mobilod. Különben hogyan tudnának elérni bármelyik pillanatban a csodálóid?!

Fiúknak: A csábító
Egy srác, aki pontosan tudja, mit akar. Ha telefonál, nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a beszélgetés ne váljon üres fecsegéssé. Általában nagyon sármos, de néha eléggé fárasztó. Neki ugyanis mindig a saját feje után kell mennie. Ha felhív, valószínűleg mindezek ellenére úgyis elolvadsz, mert senki sem búg bele olyan szexin és csábítóan a kagylóba, mint ő.


9.

Lányoknak: Az idealista
Nagy terveid vannak, és szilárd akarattal ki is tartasz mellettük. A gondolataidat szívesen beszéled meg a barátnőiddel telefonon. Gyakran használod arra is a mobilod, hogy másokat nyerj meg jó célok érdekében. Normális esetben jól ki lehet jönni veled, azonban hajlamos vagy magad és mások elé is túl nagy elvárásokat állítani, ezért néha stresszes körülötted a levegő. Egy tízperces monológ a kóbor kutyák és cicák védelmében csak tőled származhat.

Fiúknak: A világmegváltó
Ez a hűvös pasi mindig szimpatikus és nyílt – a telefonban is. A mobilját elsősorban arra használja, hogy informálja a haverjait, mikor és hol lesz a következő demonstráció az esőerdők megmentéséért. S mivel folyton tekintettel van másokra, biztosan felhív, ha a randitokról akár öt percet is késik.

     
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
HALI!!
     
Ide írjatok!!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Szavazz!!!!Csak 1 katt!!:)
Itt az ideje, hogy gondolkodjatok el rajta ...:)
Mit fogsz csinálni a nyár folyamán?

Bulizok 1000-el:)
Dolgozok egész nyáron:(
Otthon ülök és pihenek
Külföldre utazok:)
Belföldön utazok vhova
Balaton...ez egyértelmű:)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
!!!!!!!!

Szijasztok!!!

Adjatok ötleteket légyszke hogy mivel lehetne jóbbá és változatosabbá tenni az oldalt,ami neketek is bejön!Írjátok meg a chatbe vagy írjatok e-mailt a sdetti@citromail.hu-ra!

Köcc pussza:)

 

     
Ennyien jártak itt!
Indulás: 2006-02-13
     
::::)
     
Viccek:):)
     
Csoóok
     
!SZiJASZTOK!
     
PeAcE
     
ÉrDeKeSsÉgEk
     
Egy pár dolog a sulihoz
     
Nektek!!
     
Mindenféle Teszt
     
Punk mókuci
     
....

Csalódni kell, hogy bolodog lehess,

Gyűlölni,hogy újra szeress.Kell tudni kacagni,sírni.

Valakit megunni és visszahívni.

Csalódni kell sokszor,ezerszer,hogy boldog lehess,

csak egyetlen egyszer!!

     
Pár újabb cucc:)
     
SOK horoszkóp
     
Céép idézet!

Ha valakit nagyon szerettél,
elfelejteni nem fogod.
Helyébe más jön, de őt már szeretni
úgy soha nem tudod.
S ha az a valaki is némán s
öntudatlanul a szivedbe váj,
scak akkor jössz rá igazán,
hogy számodra a szerelem már fáj.
a lelked darabokra tört,
akár egy üvegpohár,
és megragasztani senki nem tudja már....

     
Csibi
     
A....
     
Kicsit gondizz el rajta!

"Mindig azt mondd amire gondolsz! Ha szeretsz valakit, mondd meg neki, ne félj kifejteni önmagad! Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra, mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lesz!"

     
Mosoly:)és mi:)
     

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról