Tika:)
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
!Nézz körbe!
     
Milyen idő van?

Kis Hőtérkép
Kis Hőtérkép Magyarországról

     
:)
     
Mások oldalai
     
Ölelés

Az ölelés:

 

-jól esik

-pozizív energiával tölt fel

-elüzi a magányt

-segít legyözni a félelmet

-utat nyit az érzéseknek

-fokozza az önbizalmat

-önzetlenségre nevel

-lassítja az öregedést

-segít az étvágy fékezésében

-és egyszerüen szeretjük..:)

 

     
Mennyi az idő?


     
Szerelem
     
Teddy
     
Ez+az...:)
     
Boldog Névnapot!!!
     
KISS
     
Szerelem

"Ki azt mondja: "imád",
Sose hidd el szavát.
Ki azt mondja: "szeret",
Talán igaz lehet.
De az aki rád néz, hallgat,
Nem beszél és nem szavalgat,
Annak add egész életed,

 

     
Minen ás dolog..
     
Yeeeah!!
     
Bolondok Napja
     
Idézet

Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,

ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,

ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,

ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és

ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."

     
Csókról
     
Flört & Szex
     
Kutyik
     
!!!NYÁR!!!
     
Versike

     
♥Pusszka♥
     
Ilyen-olyan idézet
     
Pár tánc fajta
     
Egérkövi
     
Hányan vagytok jelenleg itt!?!
látotagó olvassa a lapot.
     
Játékok
     

!!Party ajánló!!
Programajánló
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
♥A csábítás♥

Nagyon csinosnak tartalak. Ágyba bújnál velem?" Ezt a kérdést tették fel egy kísérlet során amerikai egyetemistáknak. A válaszok meglepőek voltak. Vagy mégsem? A megkérdezett férfiak 73%-a igennel felelt, a nők közül senki sem. Mindkét nem számára mást jelent a kérdés. Vajon mi játszódik le az ember fejében, amikor mérlegeli a választ?

Ha egy férfi egy nőt randevúra hív, a pozitív válaszra az esélye 50%. Az első lépés megtételéhez nem kevés bátorság kell. Vajon mi a hódítás? Művészet vagy tudomány? Mi a fontos a nők számára egy férfiben? A válaszok széles skálán helyezkednek el, a cipő tisztaságától a testfelépítésen keresztül a személyiségig.

A kísérletek azt igazolták, hogy ha a nőknek férfiak fényképét kell sorba rendezniük, a sorrendet befolyásolja, ha a fényképek alá odaírják az alany keresetét. Minél több volt egy férfi éves keresete, annál csinosabbnak találták a nők. A sportkocsik, gazdagságot jelentő státusszimbólumok használata ezek szerint tehát nem öncélú dolog a férfiaktól.

A nők alapvető elvárása, hogy a partner intelligens, ambiciózus legyen, és rendkívüli módon vágynak az anyagi biztonságra is. A tipikus férfi ezért magát apróhirdetésében "fiatalosnak, klasszikus zenét kedvelőnek" írja le. De vajon neki milyenek az igényeik? A férfiak számára tulajdonképpen csak két dolog fontos: a leendő partner legyen csinos és fiatal. A társkereső hirdetésekben szereplő nők ezért tehát szinte kivétel nélkül "csinosnak mondottak, és vékonyak".

A személyes találkozáskor a férfiak a nők arcát is megnézik. Női arcokat ábrázoló fényképeknek az orr alatti részét számítógéppel megrövidítették. A férfiak ezeket sokkal nőiesebbnek találták, mint az eredetieket. Számukra a rövidebb arc termékenyebb partnert jelentett. Tévedés az is, hogy a nők a markáns férfiarcot kedvelik. Sokkal inkább előnyben részesítik a határozott, de szelíd arcú férfiakat. Az arcnál azonban még fontosabb számukra a férfi tekintete.

Lehet-e a szépséget mérni? A tudósok szerint minél szimmetrikusabb egy arc, annál szebb, sőt, ha az arc szimmetrikus, akkor ugyanolyan szimmetrikus a test is. A derék és a csípő méretének arányaiból a férfi már hátulról is, az arc megnézése nélkül meg tudja állapítani, hogy a nő egészséges-e, vállalhat-e gyermeket.  A férfiak esetében ennek eldöntése nem ilyen nyilvánvaló, a több férfihormon jelenlétét ugyanis a tudósok szerint a gyűrűsujj hossza jelzi. Akinek ez az ujja hosszú, fogékonyabb a zenére, sportra.

Ezek szerint a nő, mielőtt randevúra megy, tegyen a retiküljébe mérőszalagot? Szerencsére ez nem feltétlenül szükséges. A külső jegyek mellett erőteljes szerepe van a kommunikációnak is. A megfigyelések azt támasztják alá, hogy az olyan felelősségteles - és rendkívüli határozottságot követelő - munkát végző férfiak is, mint a tűzoltók és légiirányítók szinte megnémulnak, ha találkoznak a nagy Ő-vel.

Mi lehet a titok, vagyis mivel lehet ezt a bizonyos "igen"-re vonatkozó 50%-ot növelni? Egyesek az utánzásra esküsznek. Próbáljuk meg érzékelni a másik hangulatát, energiaszintjét, és legyünk a testbeszédének tükörképei. Közben a két intellektus a közvetítő közeg, a nyelv által teremt kapcsolatot. Nem véletlen, hogy dalok, és versek ezrei szólnak a szerelemről. Mindazonáltal egyértelmű jelzéseket is adunk. Már az ősember is azért készített szükségtelenül nagy, szinte használhatatlan kőbaltát, hogy jelezze az ellenkező neműeknek, hogy ő sikeresebb, erősebb, több tapasztalattal rendelkezik, mint a többi. A nők esetében ezt a szerepet a kozmetikumok játsszák. Piros ajakrúzs, vörös körömlakk. De miért pont vörös? A vörös, a vér színe, az a szín, amely a leginkább figyelemfelkeltő. S a férfiak, valljuk be, "szemlények". Náluk a látvány a legfontosabb, ezért van a nőknek ilyen változatos fegyvertáruk. Az sem véletlen, hogy a nők előszeretettel használnak kölnit. Számukra ugyanis az illat az elsődleges, ezt használja ki a kozmetikaipar. De nehogy azt higgyük, hogy a kölnitől csöpögő férfi kívánatosabb - a kísérletek azt bizonyították, hogy a férfi "eredeti illata" sokkal kellemesebb egy nő számára, sőt, az illat alapján rangsorolni is képes a férfiakat!

Az személyiség fontos ismertetőjegye a humorérzék. Hányszor kerülünk olyan kínos helyzetbe, hogy a hódítás időszakában például rendőrviccet mesélünk, majd utólag kiderül, hogy leendő partnerünk édesapja épp rendőr. Ilyenkor csak remélhetjük azt, hogy már elég jó pontot szereztünk eddig, melyekkel feledtetni tudjuk ezt a malőrt. A reakció vízválasztó lehet.
 
Akárhány tudós próbálja is bizonygatni az ellenkezőjét, a hódítás 100%-os módszere titok marad. Elég egyetlen szikra, és megtörténik a dolog. De szerepet játszik benne millió tényező, minden mozdulatunk, minden szavunk. Minden párkapcsolat kezdődik valahogy. Amikor az első csók lehetősége felmerül, s ráadásul azzal a reménnyel, hogy több is történhet ha a csábítást nem hagyhatjuk abba, nem dőlhetünk hátra, nem pihenhetünk a babérjainkon. Az együttélés során minden nap egy kicsit meg kell hódítanunk a másikat, újra és újra fel kell gyújtanunk a "lángot".

 

     
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
HALI!!
     
Ide írjatok!!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Szavazz!!!!Csak 1 katt!!:)
Itt az ideje, hogy gondolkodjatok el rajta ...:)
Mit fogsz csinálni a nyár folyamán?

Bulizok 1000-el:)
Dolgozok egész nyáron:(
Otthon ülök és pihenek
Külföldre utazok:)
Belföldön utazok vhova
Balaton...ez egyértelmű:)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
!!!!!!!!

Szijasztok!!!

Adjatok ötleteket légyszke hogy mivel lehetne jóbbá és változatosabbá tenni az oldalt,ami neketek is bejön!Írjátok meg a chatbe vagy írjatok e-mailt a sdetti@citromail.hu-ra!

Köcc pussza:)

 

     
Ennyien jártak itt!
Indulás: 2006-02-13
     
::::)
     
Viccek:):)
     
Csoóok
     
!SZiJASZTOK!
     
PeAcE
     
ÉrDeKeSsÉgEk
     
Egy pár dolog a sulihoz
     
Nektek!!
     
Mindenféle Teszt
     
Punk mókuci
     
....

Csalódni kell, hogy bolodog lehess,

Gyűlölni,hogy újra szeress.Kell tudni kacagni,sírni.

Valakit megunni és visszahívni.

Csalódni kell sokszor,ezerszer,hogy boldog lehess,

csak egyetlen egyszer!!

     
Pár újabb cucc:)
     
SOK horoszkóp
     
Céép idézet!

Ha valakit nagyon szerettél,
elfelejteni nem fogod.
Helyébe más jön, de őt már szeretni
úgy soha nem tudod.
S ha az a valaki is némán s
öntudatlanul a szivedbe váj,
scak akkor jössz rá igazán,
hogy számodra a szerelem már fáj.
a lelked darabokra tört,
akár egy üvegpohár,
és megragasztani senki nem tudja már....

     
Csibi
     
A....
     
Kicsit gondizz el rajta!

"Mindig azt mondd amire gondolsz! Ha szeretsz valakit, mondd meg neki, ne félj kifejteni önmagad! Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra, mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lesz!"

     
Mosoly:)és mi:)
     

-----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!