Tika:)
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
!Nézz körbe!
     
Milyen idő van?

Kis Hőtérkép
Kis Hőtérkép Magyarországról

     
:)
     
Mások oldalai
     
Ölelés

Az ölelés:

 

-jól esik

-pozizív energiával tölt fel

-elüzi a magányt

-segít legyözni a félelmet

-utat nyit az érzéseknek

-fokozza az önbizalmat

-önzetlenségre nevel

-lassítja az öregedést

-segít az étvágy fékezésében

-és egyszerüen szeretjük..:)

 

     
Mennyi az idő?


     
Szerelem
     
Teddy
     
Ez+az...:)
     
Boldog Névnapot!!!
     
KISS
     
Szerelem

"Ki azt mondja: "imád",
Sose hidd el szavát.
Ki azt mondja: "szeret",
Talán igaz lehet.
De az aki rád néz, hallgat,
Nem beszél és nem szavalgat,
Annak add egész életed,

 

     
Minen ás dolog..
     
Yeeeah!!
     
Bolondok Napja
     
Idézet

Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat,

ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteidet,

ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat,

ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet, és

ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat."

     
Csókról
     
Flört & Szex
     
Kutyik
     
!!!NYÁR!!!
     
Versike

     
♥Pusszka♥
     
Ilyen-olyan idézet
     
Pár tánc fajta
     
Egérkövi
     
Hányan vagytok jelenleg itt!?!
látotagó olvassa a lapot.
     
Játékok
     

!!Party ajánló!!
Programajánló
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     
Guiness rekordok

Leggyorsabb birkanyíró

Egy ausztrál lakos világcsúcsot állított fel birkanyírásban: az illető 8 óra leforgása alatt nem kevesebb, mint 471 állatról nyírta le a gyapjút. Trevor Bacon hivatásos birkanyíró Frances faluban döntötte meg a világrekordot, a Dél-Ausztráliai szövetségi államban. A korábbi világcsúcsot egy új-zélandi férfi tartotta, ő nyolc órán belül 427 birkát nyírt meg.

Leglassúbb postagalamb

A Hessen körzetben lévő Hessisch Lichtenau "büszkélkedhet" a világ leglassúbb postagalambjával: a madár öt év alatt tette meg a 220 kilométeres utat Wiesbadenből vissza "otthonába". Ez a teljesítmény napi 125 méteres átlagsebességnek felel meg, óránként pedig alig több mint öt méteres tempónak, így aztán ez a postagalamb még a csigák között sem tartozna a fürgék közé.
A "lajhárgalamb" tenyésztője, Oswald Drescher szerint egy normális sebességgel repülő galambnak másfél órára lett volna szüksége a 220 kilométeres táv megtételére. Legkisebb hüllő.

Legtöbb karmú macska

Minden macskának kilenc élete van, de csak egynek 28 "lábujja" és ugyanennyi karma. Ez a macska Mooch, az Egyesült Államokban él, Maine-ben. Gazdái Becky és Bob DuVal szeretnék, ha bekerülne a Guinness Rekordok könyvébe. Azután támadt erre vágyuk, hogy a minap a rádióban meghallották: a világ "legkarmosabb" macskája egy Paddles nevű, amely ugyancsak az Egyesült Államokban él, ám csak 27 "lábujja" és karma van, azaz eggyel kevesebb, mint Moochnak. Aki ránéz a rekordvárományosra, igencsak meghökken a cica öles tappancsai láttán.

Legöregebb macska

A legöregebb élő macska Lady Kataleena névre hallgat, és 1977. március 11-én született. Melbourne-ben él gazdájával Mrs V. Haywarddal.

Legkisebb hüllő

A Karib-tenger szigetvilágában él a világ legkisebb, 16 milliméter hosszú hüllője, amelyet két amerikai biológus fedezett fel. A Jaragua Sphaero nevet viselő törpegekkó a Dominikai Köztársaság Jaragua nevű nemzeti parkjában és a Beata-szigeten él. A tapadógyíkfélékhez tartozó törpehüllő méretében a Virgin-szigeteket benépesítő S. Parthenopion nevű gekkóhoz hasonlítható.

Legöregebb galamb

A világ élő legöregebb galambja Fitying, aki 22. évét tölti be idén. A galambok átlag életkora 12 év. A volt verseny-galamb tulajdonosai Valerie and Adam Whittingham, akik Angliában, Ashfordban élnek.

Skorpió-rekorder

Egy thaiföldi nő 32 napot töltött összezárva 3400 élő skorpióval egy 12 négyzetméteres szobában, megdöntve ezzel a világrekordot. Kanchana Ketkaew hat éve dolgozik az ízeltlábúakkal, és szervezete már ellenállóvá vált a skorpió mérgére. Az együttlét alatt kilencszer csípték meg a 30 éves nőt az állatok, amelyek folyamatosan cserélődtek, ugyanis a rekordkísérlet alatt 400 állat kimúlt és 500 "született". A korábbi rekordot egy maláj hölgy tartotta, aki 30 napot töltött 2700 skorpió társaságában.

Legalacsonyabb hőmérséklet

Mínusz 60 Celsius fokot mértek Oroszország északi tartományában, Jakutföldön. A fűtőrendszerek számos településen felmondták a szolgálatot. A nyugat-jakutföldi viljuji járásban a Csumpuruk meteorológiai állomás regisztrálta a rendkívüli hőmérsékletet.
Oroszországban mértek már alacsonyabb hőmérsékletet is, mínusz 78 fokot Ojmjakonban, de ez sem világrekord, mert az Antarktiszon mínusz 88 Celsius fokot is regisztráltak 1960 augusztusában.

Legnagyobb nemzeti park

Nagy Limpopo park néven hamarosan megnyílik három afrikai ország - Mozambik, a Dél-afrikai Köztársaság, valamint Zimbabwe - közös határának térségében a világ legnagyobb vadrezervátuma. A három állam vezetője közös irányítás alá helyezi a dél-afrikai Krüger Nemzeti parkot, a zimbabwe-i Gonarezhou, illetve a mozambiki Limpopo nemzeti parkokat. Az így létrehozandó hatalmas, 35 000 négyzetkilométernyi összefüggő szavannán őshonos - és ma is gazdagon tenyészik - Afrika déli részének sokszínű állatvilága, oroszlánok, leopárdok, elefántok, zebrák, zsiráfok, vadkutyák és antilopok. A Belgium nagyságú térségben ma meglévő falvak és települések érintetlenek maradnak. Az ide érkező turisták - határoktól függetlenül - szabadon közlekedhetnek a hatalmas területen, elegendő számukra a három alapító állam egyikében beszerezni a beutazási engedélyt, ami aztán ugyanúgy érvényes a másik két ország területén is.

Legeldugottabb lakott sziget

Tristan da Cunha a Guiness Rekordok Könyve szerint a világ legeldugottabb lakott szigete, melynek lakói néha 3 teljes hónapon át nem látnak még csak egy arra járó hajót sem. Legközelebbi sziget-szomszédai a tőle északra, 2334 km-re lévő Szent Heléna, illetve keletre 2778 km-re a dél-afrikai Fokváros. Nevét egy portugál hajósról kapta, aki 1506-ban fedezte fel a szigetet.

Legnagyobb molekula

A világ eddigi legnagyobb DNS-molekulamodelljét állították fel diákok, tanárok, kutatók, politikusok és televíziós személyiségek Nagy-Britannia egyik bevásárlóközpontjában. A tíz méter magas modell tartalmazza a makromolekulában előforduló összes atomot. Az építésben többek között részt vett az a 85 éves Francis Risk, aki 1953-ban kutatótársaival felfedezte az élőlényekben a tulajdonságok átörökítéséért felelős nukleinsavat. Az ötlet atyja Graeme Jones, a keele-i egyetem oktatója.

Egyéb

A gólyáknál gyakori ,hogy féllábon egyensúlyoznak. Na de több napig? Eszükbe sem jutna. Nem úgy ,mint Indiában egy férfinak, aki 20 perc híján 3 napig tette ezt. Ráadásul úgy,hogy közben még csak megkapaszkodnia sem volt szabad. Te meddig bírnád?

Télen akár sálnak is használhatta volna szakállát az a norvég férfi , akinek ezen ékessége elérte az 5m 33cm-t.

Régen nem volt ritka, hogy egy-egy házaspárnak legalább tíz közös gyereke is volt. 69 csemete azonban még akkoriban is rengetegnek számított. Egy orosz házaspárnak azonban pontosan ennyi gyermeke született az 1700-as években. Így, aki ebbe a családba született, legalább két osztályra való testvérrel dicsekedhetett.

A kígyóbűvölés ha nem is, de ismert mutatvány. De ki hallott már gilisztabűvölésről? Pedig Nagy-Britanniában évente rendeznek világbajnokságot ebből a műsorszámból. Előfordult már, hogy fél óra alatt 511 gilisztát is sikerült előcsalogatni a földből.

Légvárakat épít, szoktuk mondani az olyan emberre, aki megvalósíthatatlan célokat tűz ki maga elé. Nem így tett azonban az az amerikai férfi, aki 100 emeletes kártyavárat épített Koppenhágában, ragasztó nélkül. Az építmény 5, 85 m magas volt. Ha négy 150 cm magas gyerek egymásra állna, csak pár cm-rel lenne magasabb, mint a vár volt. Neked hány emeletes volt az eddigi legmagasabb kártyavárad?

 

     
G-Mail belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
HALI!!
     
Ide írjatok!!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
     
Szavazz!!!!Csak 1 katt!!:)
Itt az ideje, hogy gondolkodjatok el rajta ...:)
Mit fogsz csinálni a nyár folyamán?

Bulizok 1000-el:)
Dolgozok egész nyáron:(
Otthon ülök és pihenek
Külföldre utazok:)
Belföldön utazok vhova
Balaton...ez egyértelmű:)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
!!!!!!!!

Szijasztok!!!

Adjatok ötleteket légyszke hogy mivel lehetne jóbbá és változatosabbá tenni az oldalt,ami neketek is bejön!Írjátok meg a chatbe vagy írjatok e-mailt a sdetti@citromail.hu-ra!

Köcc pussza:)

 

     
Ennyien jártak itt!
Indulás: 2006-02-13
     
::::)
     
Viccek:):)
     
Csoóok
     
!SZiJASZTOK!
     
PeAcE
     
ÉrDeKeSsÉgEk
     
Egy pár dolog a sulihoz
     
Nektek!!
     
Mindenféle Teszt
     
Punk mókuci
     
....

Csalódni kell, hogy bolodog lehess,

Gyűlölni,hogy újra szeress.Kell tudni kacagni,sírni.

Valakit megunni és visszahívni.

Csalódni kell sokszor,ezerszer,hogy boldog lehess,

csak egyetlen egyszer!!

     
Pár újabb cucc:)
     
SOK horoszkóp
     
Céép idézet!

Ha valakit nagyon szerettél,
elfelejteni nem fogod.
Helyébe más jön, de őt már szeretni
úgy soha nem tudod.
S ha az a valaki is némán s
öntudatlanul a szivedbe váj,
scak akkor jössz rá igazán,
hogy számodra a szerelem már fáj.
a lelked darabokra tört,
akár egy üvegpohár,
és megragasztani senki nem tudja már....

     
Csibi
     
A....
     
Kicsit gondizz el rajta!

"Mindig azt mondd amire gondolsz! Ha szeretsz valakit, mondd meg neki, ne félj kifejteni önmagad! Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent számodra, mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lesz!"

     
Mosoly:)és mi:)
     

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról